Aardmansberg 8
3825 RJ Amersfoort

Info@elektroplan.nl
033 455 30 87

Deel ons via

Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail

© 2104. Alle rechten voorbehouden. Elektroplan. Login | VDwebdesign

Home Bedrijfsprofiel Onze diensten Afgeleverd werk Werken en leren Contact

Algemene voorwaarden: Bedrijven | Consumenten

Camerabewaking

Camerabewaking neemt in onze samenleving een steeds prominentere plaats in. U treft camerasystemen aan in winkels, bedrijven, op bedrijfsterreinen, in parkeergarages, en op risicopunten in steden. Maar ook zijn deze systemen steeds vaker te zien bij woningen en op particuliere terreinen. Elektroplan heeft er dagelijks mee te maken en kent alle ins en outs.

Uitgangspunten
De verschillen in systemen zijn groot. Er bestaat een enorme variatie in camera’s en digitale opslag Daarom is het absoluut noodzakelijk, alvorens u een camerabewakingssysteem laat installeren, dat u de uitgangspunten voor zo’n systeem goed overweegt. Uiteraard doen wij dat graag met u samen. Belangrijk daarbij is bijvoorbeeld: Dient het systeem voor observatie? Is het bedoeld voor de herkenning van personen of voertuigen? Of heeft u er iets anders mee voor? Met een professionele inventarisatie vooraf voorkomt u een probleem achteraf.

Helemaal bij de tijd bent u met IP camera’s die in full HD kwaliteit de beelden automatisch opnemen en u in staat stelt om de beelden via uw smartphone of tablet wereldwijd te bekijken. Bedieningsgemak!

Onze diensten

Camerabewaking Datanetwerken Neem contact op Elektrotechniek Verlichtingstechniek Beveiligingssystemen