Bedrijfsprofiel

ElektroPlan, úw erkend installateur!

Certificeringen van Elektroplan

Erkend installateur

Met een erkenning van InstallQ kan het installatiebedrijf laten zien dat de juiste kennis aanwezig is om installatiewerk uit te voeren.Met name voor het installatiewerk in de bestaande bouw heeft de InstallQ-erkenning een duidelijke, toegevoegde waarde voor het installatiebedrijf. De ondernemer toont zijn potentiële opdrachtgever dat hij ervaring heeft met het werk, dat hij adequaat opgeleid is en dat zijn kwaliteit met enige regelmaat wordt gecontroleerd. Uitgebreide informatie over InstallQ vindt u als u op het logo klikt.

Erkend installatiebedrijf

Techniek Nederland is de brancheorganisatie van installateurs. Om het vakmanschap hoog te houden maakt Elektroplan gebruik van de door Techniek Nederland uitgebrachte vakbladen en neemt deel aan de themabijeenkomsten. Techniek Nederland sluit met de werknemersorganisaties de CAO af en voorziet in consumenten-voorwaarden en een geschillencommissie. Uitgebreide informatie over Techniek Nederland vindt u als u op het logo klikt.

Erkend beveiligingsbedrijf

Uw garantie op uitstekende beveiliging VEB staat voor Vereniging van Europese Beveiligingsbedrijven. Deze brancheorganisatie draagt er toe bij dat haar leden op het hoogste niveau prestaties leveren op het gebied van beveiliging. De VEB behartigt inmiddels de belangen van bijna 600 leden. En dat is ook in uw belang. Uitgebreide informatie over VEB vindt u als u op het logo klikt.

Erkend leerbedrijf

De fijne kneepjes van een vak leer je niet op school maar in de praktijk. Daarom vormt de beroepspraktijkvorming een belangrijk onderdeel van het middelbaar beroepsonderwijs.
Elektroplan biedt als SBB erkend leerbedrijf de mogelijkheid om werken en leren te combineren. Deze erkenningsregeling geeft leerlingen een kwaliteitsgarantie dat de organisatie een goede leer en werkomgeving biedt. Ook is het mogelijk om tijdens een (V)mbo opleiding een stage periode mee te draaien.