Camerabewaking

ElektroPlan, úw erkend installateur!

Camerabewaking

Camerabewaking neemt in onze samenleving een steeds prominentere plaats in. U treft camerasystemen aan in winkels, bedrijven, op bedrijfsterreinen, in parkeergarages, en op risicopunten in steden. Maar ook zijn deze systemen steeds vaker te zien bij woningen en op particuliere terreinen. Elektroplan heeft er dagelijks mee te maken en kent alle ins en outs.

Uitgangspunten

De verschillen in systemen zijn groot. Er bestaat een enorme variatie in camera’s en digitale opslag Daarom is het absoluut noodzakelijk, alvorens u een camerabewakingssysteem laat installeren, dat u de uitgangspunten voor zo’n systeem goed overweegt. Uiteraard doen wij dat graag met u samen.

Belangrijk daarbij is bijvoorbeeld: Dient het systeem voor observatie? Is het bedoeld voor de herkenning van personen of voertuigen? Of heeft u er iets anders mee voor?

Kwaliteit van de camera’s

De kwaliteit van camera’s is afhankelijk van meerdere factoren. Een belangrijk aspect is het aantal Megapixels of HD variatie zoals HD, Full HD, 4K, Ultra HD.

Het is aan te raden om voor een bedraad systeem te kiezen, want bij bekabelde camera’s wordt zowel de stroom en het videosignaal door 1 kabel doorgegeven.

Met een professionele inventarisatie vooraf voorkomt u een probleem achteraf.

Certificaten