Verlichtingstechniek

ElektroPlan, úw erkend installateur!

Verlichtingstechniek

Goede verlichting is erg belangrijk op elke plaats en op elk moment. Bij het kiezen van de juiste verlichting is niet alleen het creëren van de juiste ambiance van belang, er moet ook aandacht zijn voor een verantwoord energieverbruik. De sfeer en eventuele accentuering wordt voornamelijk bepaald door de toegepaste lampen en/of de uitstraling van het licht door de armaturen waarin deze zijn opgenomen.

Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om met LED-verlichting de gewenste resultaten met een zo laag mogelijk energieverbruik te realiseren. LED-verlichting gaat wel tot 25x langer mee en gebruikt 80% minder energie.

Met buitenverlichting geeft u uw pand een representatieve uitstraling met bijkomend voordeel dat er een preventieve werking van uit gaat en bovendien inbraak en vandalisme voorkomt.

Elektroplan adviseert, ontwerpt en installeert moderne verlichtingsprojecten voor binnen en buiten. Hierbij worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van armaturen, lichtbronnen en energiebesparing meegenomen, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid.

Certificaten